Gratis bier!

Door Jan Laros op donderdag 18 november 2010 21:00 - Reacties (1)
Categorie: Games, Views: 4.987

Het fenomeen launch parties; er wordt door veel collega’s iedere keer reikhalzend naar uitgekeken. Gratis drank, leuke goodies, hapjes en als het een beetje meezit ook nog eens een gratis game. Voor uitgevers is het natuurlijk een makkelijke manier om alle media in een ruimte te krijgen en tegen relatief lage kosten de game in een positieve sfeer door de strot van de aanwezige journalisten te duwen.

Lees verder »

Modern Warfare 2 - De Nuke killstreak reward in 30 seconde

Door Jan Laros op woensdag 7 april 2010 17:54 - Reacties (21)
Categorie: Games, Views: 6.949

Dit is toch op zijn minst opmerkelijk te noemen... :)

Gamekings Live

Door Jan Laros op zondag 28 februari 2010 09:19 - Reacties (3)
Categorie: Games, Views: 5.077

Zaterdag 27 februari trokken ruim driehonderd gamers en een aantal andere gïnteresseerden naar de Must See-bioscoop in Breda. De vierde editie van Gamekings Live werd gehouden en het was weer vaste prik. Een lijstje met games, waarvan het grootste deel nog niet in de winkel ligt en waar de aanwezigen alvast een gameplayvoorproefje van krijgen. Wat was er nou precies te zien?

Lees verder »

Een pc-game die niet op XP draait?

Door Jan Laros op vrijdag 26 februari 2010 09:00 - Reacties (29)
Categorie: Games, Views: 6.476

Bloggen is niet makkelijk. Het is in mijn geval de kunst om eerst eens de tijd te vinden voor het tikken van een stukkie, en dan moet er zich ook nog eens een fatsoenlijk onderwerp aandienen. Dat laatste heeft nu plaatsgevonden en laat ik nu ook nog eens een aantal minuten vrij hebben, omdat ik toch redelijk chagrijnig ben vanwege de Europese uitschakeling van mijn cluppie PSV...

Lees verder »

Mode: bundel je console!

Door Jan Laros op donderdag 17 september 2009 21:15 - Reacties (4)
Categorie: Games, Views: 4.121

Het leven van een self proclaimed gamesjournalist gaat niet over rozen. Iedere dag talloze bronnen bekijken om uit te vogelen of we ergens een aanknopingspunt in zien. Zodra we dat gevonden hebben, begint het leuke stuk pas. Het uitzoeken van de informatie en het onderzoek dat bij een echt artikel hoort. Dat maakt mijn (bij)baan bij Tweakers pas echt leuk. En als je dan als zo'n beetje de enige site in Nederland weet te melden dat de Xbox 360 250GB-bundel met Forza 3 niet in Nederland zal verschijnen, is dat lekker. Niet klakkeloos alle berichtgeving op Engelstalige sites en blogs overnemen, maar Microsoft bellen en wachten op hun reactie. Klasse, Paul Hulschebosch en collega's van de redactie!

Lees verder »